×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Charlene tot katholicisme bekeerd

  Aanstaande bruid van prins Albert 'uit vrije wil' bekeerd

  Het prinselijk paleis van Monaco heeft bekendgemaakt dat de verloofde van prins Albert, Charlene Wittstock, tot het katholicisme is bekeerd, het officiële geloof van het vorstenhuis. 'Een eigen, persoonlijke beslissing,' aldus een verklaring van het paleis. Op 2 juli zal het kerkelijk huwelijk plaatsvinden op de binnenplaats van het prinselijk paleis van Monaco. Charlene was tot voor kort nog protestantse en moest zich bekeren voor het huwelijk, voordat zij ter communie mag gaan. Daags voor de kerkelijke inzegening vindt het burgerlijk huwelijk plaats in de troonzaal. 


  Daarnaast heeft het hof ook andere details van het huwelijk bekend gemaakt. Zo wenst het paar geen cadeaus, maar donaties aan goede doelen, net als William en Kate hun gasten hebben verzocht. Ook gaan volgende maand de collectors items in de verkoop, zoals kopjes, borden en vlaggen met de beeltenissen van het paar.

  4 april 2011 - 16:04