×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Charlene’s laatste verjaardag voor huwelijk

  Vandaag viert Charlene Wittstock haar drieëndertigste verjaardag. Het is haar laatste verjaardag als de verloofde van de vorst van Monaco, want over iets meer dan vijf maanden treedt Charlene met prins Albert in het huwelijk. De Zuid-Afrikaanse zwemster wordt dan de prinses-consort van Albert.


  Charlene werd geboren in Zimbabwe, als dochter van een textielfabrikant. Als zwemster deed zij mee aan de Olympische Zomerspelen van 2000 in Sydney, waar ze met het Zuid-Afrikaanse team in de 4x100m wisselslag als vijfde eindigde. Ze leerde er prins Albert kennen en sinds 2007 hebben zij een relatie. Vanaf 23 juni 2010 zijn de twee officieel verloofd. Vier dagen daarvoor was zij ook al te zien aan de zijde van Albert, tijdens het huwelijk van kroonprinses Victoria van Zweden met Daniel Westling. Hun eigen huwelijk staat gepland op 2 juli 2011.

  25 januari 2011 - 13:03