×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Charlène eert prinses Grace

  De schoonmoeder die ze nooit heeft gekend

  Al een paar jaar reist er een bijzondere tentoonstelling de wereld over. “Grace Kelly Style Icon” is een expositie die laat zien wie prinses Grace van Monaco was. Na Parijs, Rome, Moskou, Londen, Toronto en Sao Paulo werd afgelopen weekend de tentoonstelling in Australië geopend. Prins Albert zou dat graag doen, maar is net als prins Willem-Alexander op het Wereld Water Forum in Marseille. ‘Prinses Charlène is verheugd om namens mij aanwezig te zijn. Australië is een land dat ze goed kent en erg apprecieert,’ liet de vorst weten.

  De tentoonstelling laat de bijzondere haute couture jurken zien die Grace in haar garderobe had, maar ook items van de prinses die nu toebehoren aan de prinselijke familie. Ook filmkostuums van Grace Kelly, juwelen, accessoires en de fameuze Kelly-tas van Hermes zijn er te zien. De laatste werd later hernoemd naar prinses Grace.

  Deel van de toespraak van prinses Charlène:

  Als we het leven, de talenten en de prestaties van prinses Grace bekijken, waar moeten we dan beginnen om het ongelofelijke verhaal van een talentvolle artiest, beschermvrouwe van de kunsten, een humanitaire, een prinses, en inderdaad een stijlicoon te vertellen?
  Prinses Grace’s mooie stijl is een weerspiegeling van haar natuurlijke elegantie, smaak, karakter, en een zeldzame beheersing van kleuren en texturen.
  Een stijl zo gracieus uniek dat het een blijvende inspiratie is voor hele generaties en culturen.
  Een stijl die zozeer deel uitmaakt van elk facet van haar bijzondere leven, inclusief het leven van de geliefde prinses en de toegewijde moeder die ze was.
  Veel bewonderd en gerespecteerd door de mensen van Monaco, werd prinses Grace ook aanbeden door haar drie kinderen: prinses Caroline, prinses Stephanie en prins Albert.
  Alledrie erfden zij hun moeders vriendelijkheid, edelmoedigheid en barmhartigheid.

  13 maart 2012 - 11:21