×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Charlène doet het op haar manier

  Haar leven is drastisch veranderd

  Iedere prinses vervult haar rol op haar eigen manier. De een krijgt daar weinig ruimte voor, de ander neemt precies de ruimte die ze nodig heeft. En dat doet prinses Charlène van Monaco ook. Het heeft even de tijd gekost zegt ze in een interview in Daily Telegraph. In juli trouwde ze met prins Albert, de Monegaskische vorst, enkele maanden na het huwelijk van de Britse prins William met Kate. Maar vergelijken moeten we deze twee zeker niet, want ze belooft: ik doe het op mijn manier’.

  ‘Ik denk dat iedereen die naar een nieuw land gaat en een nieuwe levensstijl tot zich moet nemen, een leven krijgt,’ vertelt Charlène in Parijs, waar ze voor de Fashion Week aanwezig is. ‘Ik ben nog steeds lerende,’ zegt ze. ‘Ik was een Olympische zwemster, ik leefde in een badpak, ik leefde onderweg’. Haar leven is drastisch veranderd. Ze verwacht dat haar leven als prinses uiteindelijk een fulltime baan zal zijn, maar nu is ze nog bezig om dat in een vorm te gieten. De Zuid-Afrikaanse verwacht dat dat meer en meer wordt, net als haar kennis van de Franse taal, die steeds beter wordt.

  3 oktober 2011 - 17:28