×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Caroline’s oudste zoon gaat trouwen

  Vogue Italia: Huwelijk in 2013

  Andrea Casiraghi mag dan officieel geen prins zijn, toch wordt hij door velen gezien. Deze oudste zoon van prinses Caroline is immers de nummer 2 in de lijn van de Monegaskische troonopvolging. Zo lang prins Albert en prinses Charlène geen kinderen hebben blijven prinses Caroline en haar oudste zoon de belangrijkste kandidaten voor de troon. De Italiaanse Vogue meldt dat Andrea in 2013 gaat trouwen met Tatiana Santo Domingo. Het paar is al jaren samen. Tatiana is de dochter van wijlen Julio Mario Santo Domingo Jr, die lange tijd werd gezien als een van de rijkste mannen van Colombia. Hij stierf twee jaar geleden. Andrea Casiraghi is de oudste zoon uit het tweede huwelijk van prinses Caroline. Zijn vader, Stefano Casiraghi, stierf in 1990 bij een ongeluk met zijn powerboat. Andrea was toen zes. Hoewel zijn moeder hem zoveel  mogelijk buiten de publiciteit liet opgroeien groeide Andrea uit tot een van 's werelds meest begeerde én gefotografeerde vrijgezellen. Aan die status is nu dus officieel een einde gekomen.


  2 juli 2012 - 22:29