×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Carl Philip is klaar voor de strijd

  Zweedse prins mogelijk uitgezonden naar Afghanistan

  De Zweedse prins Carl Philip (31) is er klaar voor. Hij heeft zich aangemeld om in het buitenland zijn militaire bijdrage te gaan leveren. Alle officiers hebben, net als de reserve-officiers waaronder de prins valt, enige tijd geleden een brief ontvangen om zich aan te melden voor het dienen van het leger in overzeese gebieden. Geheel vrijwillig aanmelden is er niet bij, want een weigeraar hangt ontslag boven het hoofd. Carl Philip heeft zijn strepen als majoor van de marine reeds verdiend en kan binnenkort als stafofficier ingezet worden in bijvoorbeeld Afghanistan. De duur van de uitzending naar het buitenland kan verschillen van enkele weken tot enkele maanden. Maar voor hij daarvoor een uitnodiging krijgt, is niets zeker.


  6 oktober 2010 - 13:00