×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Carl Gustaf reageert op nachtclubgeruchten

  Zweedse koning kan het zich niet herinneren

  De Zweedse koning Carl Gustaf lijkt zichzelf in een hoekje te hebben gedreven. Verleden jaar kwam een boek uit over het losbandige leven van de koning. Echte antwoorden op de nachtclubbezoeken van de koning kwamen er niet, totdat Carl Gustaf deze week, mede door kritieken vanuit de politiek, heeft besloten om er toch op in te gaan. Er zouden opnames zijn van zijn bezoeken met vrienden aan clubs met schaarsgeklede dames. Maar of hij ooit in een dergelijke zaak is geweest? 'Nee, nee, ik denk van niet, nee.' Met deze uitspraak zou het erg lastig worden wanneer er alsnog beelden zouden opduiken. De bewuste nachtclub zou bovendien door een beruchte gangster worden geleid, die door de bezoeken van de koning een hand boven het hoofd wordt gehouden. 'Ik wil graag herhalen dat ik absoluut niets met criminelen te maken heb, iets wat men wellicht denkt na bepaalde beweringen.'


  1 juni 2011 - 13:11