Carl Gustaf mag restaurant niet in

De Zweedse koning Carl XVI Gustaf en zijn vrouw Silvia wilden een hapje eten in het Duitse kuuroord Ladenburg. Helaas werd het Zweedse koningspaar resoluut de deur gewezen door de eigenaresse van 'Zum Gueldenen Stern'. 'Ik had ze niet herkend, zo zonder kroon,' verontschuldigt Nadine Schellenberger zich. Carl Gustaf droeg namelijk een zwarte polo met wapen op de borst, Silvia een witte blouse. 'Op dat moment kon het me ook niks schelen of er een straatveger of een koning voor de deur stond, er was gewoon geen plaats meer.' Prins Carl Philip en acht lijfwachten vergezelden volgens bronnen het Zweedse vorstenkoppel.Toch gaan Nadine en haar man het koningspaar een brief sturen om zich te verontschuldigen en ze uit te nodigen nog eens langs te komen. Uiteindelijk werd alsnog de honger gestild in een Italiaans restaurant, waar ze naar verluidt genoten van een pizza. De pizza funghi was koningin Silvia te groot, maar bedankte om het resterende deel in te laten pakken.

De Zweedse koning Carl XVI Gustaf en zijn vrouw Silvia wilden een hapje eten in het Duitse kuuroord Ladenburg. Helaas werd het Zweedse koningspaar resoluut de deur gewezen door de eigenaresse van ‘Zum Gueldenen Stern’. ‘Ik had ze niet herkend, zo zonder kroon,’ verontschuldigt Nadine Schellenberger zich. Carl Gustaf droeg namelijk een zwarte polo met wapen op de borst, Silvia een witte blouse. ‘Op dat moment kon het me ook niks schelen of er een straatveger of een koning voor de deur stond, er was gewoon geen plaats meer.’ Prins Carl Philip en acht lijfwachten vergezelden volgens bronnen het Zweedse vorstenkoppel.
Toch gaan Nadine en haar man het koningspaar een brief sturen om zich te verontschuldigen en ze uit te nodigen nog eens langs te komen. Uiteindelijk werd alsnog de honger gestild in een Italiaans restaurant, waar ze naar verluidt genoten van een pizza. De pizza funghi was koningin Silvia te groot, maar bedankte om het resterende deel in te laten pakken.