×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Carl Gustaf mag restaurant niet in

  Restaurant is vol, zelfs voor koningspaar

  De Zweedse koning Carl XVI Gustaf en zijn vrouw Silvia wilden een hapje eten in het Duitse kuuroord Ladenburg. Helaas werd het Zweedse koningspaar resoluut de deur gewezen door de eigenaresse van 'Zum Gueldenen Stern'. 'Ik had ze niet herkend, zo zonder kroon,' verontschuldigt Nadine Schellenberger zich. Carl Gustaf droeg namelijk een zwarte polo met wapen op de borst, Silvia een witte blouse. 'Op dat moment kon het me ook niks schelen of er een straatveger of een koning voor de deur stond, er was gewoon geen plaats meer.' Prins Carl Philip en acht lijfwachten vergezelden volgens bronnen het Zweedse vorstenkoppel.Toch gaan Nadine en haar man het koningspaar een brief sturen om zich te verontschuldigen en ze uit te nodigen nog eens langs te komen. Uiteindelijk werd alsnog de honger gestild in een Italiaans restaurant, waar ze naar verluidt genoten van een pizza. De pizza funghi was koningin Silvia te groot, maar bedankte om het resterende deel in te laten pakken.


  De Zweedse koning Carl XVI Gustaf en zijn vrouw Silvia wilden een hapje eten in het Duitse kuuroord Ladenburg. Helaas werd het Zweedse koningspaar resoluut de deur gewezen door de eigenaresse van ‘Zum Gueldenen Stern’. ‘Ik had ze niet herkend, zo zonder kroon,’ verontschuldigt Nadine Schellenberger zich. Carl Gustaf droeg namelijk een zwarte polo met wapen op de borst, Silvia een witte blouse. ‘Op dat moment kon het me ook niks schelen of er een straatveger of een koning voor de deur stond, er was gewoon geen plaats meer.’ Prins Carl Philip en acht lijfwachten vergezelden volgens bronnen het Zweedse vorstenkoppel.
  Toch gaan Nadine en haar man het koningspaar een brief sturen om zich te verontschuldigen en ze uit te nodigen nog eens langs te komen. Uiteindelijk werd alsnog de honger gestild in een Italiaans restaurant, waar ze naar verluidt genoten van een pizza. De pizza funghi was koningin Silvia te groot, maar bedankte om het resterende deel in te laten pakken.

  22 augustus 2011 - 12:49