×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Caribische viering begint rustig

  Caribische viering begint rustig

  De dag van de troonswisseling is dinsdagochtend rustig op gang gekomen op de Caribische eilanden van het koninkrijk. Het is er 6 uur vroeger dan in Nederland, dus de meeste bewoners lagen nog te slapen tijdens de troonsafstand van Beatrix en de inhuldiging van Willem-Alexander. Sommigen keken thuis naar de ceremonie, die live via BVN werd uitgezonden. Op Bonaire kwamen bewoners en bestuurders om 4 uur ’s ochtends bijeen om de plechtigheid op tv te volgen. Gedurende de dag zijn op de eilanden rommelmarkten, optredens en andere culturele festiviteiten. Op Sint Maarten is vooral veel aandacht voor de grote carnavalsoptocht. Op de eilanden wordt er dinsdag gesport en staat het gezamenlijk zingen van het Koningslied gepland.

  30 april 2013 - 17:47