×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Camilla wordt soapster

  Gastrol voor hertogin in favoriete soap

  Camilla heeft meer in haar mars dan linten knippen en liefdadigheidsprojecten bezoeken. De vrouw van prins Charles maakt namelijk binnenkort haar opwachting in de Britse radiosoap The Archers. Camilla is, net als Charles, een trouw luisteraar van 's werelds langstlopende soap op de radio. Het BBC-feuilleton dat zich afspeelt in het fictieve dorpje Ambridge is al zestig jaar op de Britse radio te beluisteren. De opnames hebben inmiddels al plaatsgevonden. Na afloop heeft ze de cast en crew uitgenodigd voor een kop thee. Volgens een woordvoerder beschikt Camilla zelfs over acteertalent. 'De hertogin was erg relaxed, charmant en wonderbaarlijk natuurlijk,' zegt de woordvoerder van het programma.Het is niet voor het eerst dat een lid van het Britse koningshuis in het programma te horen is. In 1984 verscheen ook prinses Margaret, de zus van koningin Elizabeth, in het programma.Op 16 februari wordt de aflevering met Camilla uitgezonden.


  3 februari 2011 - 12:10