×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Camilla wordt ‘kierewiet’ genoemd door kleinkinderen

  Gaga is bijnaam voor vrouw van prins Charles

  Camilla wordt ‘kierewiet’ genoemd door kleinkinderen

  De hertogin van Cornwall weet nog niet hoe de kleine George haar ooit aan zal spreken, maar ze heeft wel een ideetje voor hem. "Mijn andere kleinkinderen noemen mij allemaal GaGa", zo vertelt de vrouw van prins Charles aan Daily Mail.


  “Dat is iets waar we het nog over moeten hebben. We hebben het nog niet besloten”, gaf ze in eerste instantie als antwoord toen de journalist vroeg hoe de stiefmoeder van prins William genoemd wil worden. Waarom haar kleinkinderen haar overigens GaGa noemen, dat staat voor ‘kierewiet’, weet ze niet. “Ik weet niet of ze vinden dat ik dat ben. Het is grappig en ik vind het schattig.”

  Camilla heeft vijf kleinkinderen van haar twee kinderen die ze kreeg met Andrew Parker Bowles. Haar zoon Tom heeft twee kinderen: Lola (5) en Freddy (3). Haar dochter Laura heeft er drie: Eliza (5) en een tweeling van 3 jaar Gus en Louis.

  De prins van Wales vertelde deze week ook al dat hij al een bijnaam heeft voor zijn eerste kleinkind. “Hij zal wel gauw Georgie worden genoemd”, zei Charles.

  1 augustus 2013 - 16:30