Placeholder

Camilla wordt ‘kierewiet’ genoemd door kleinkinderen

De hertogin van Cornwall weet nog niet hoe de kleine George haar ooit aan zal spreken, maar ze heeft wel een ideetje voor hem. "Mijn andere kleinkinderen noemen mij allemaal GaGa", zo vertelt de vrouw van prins Charles aan Daily Mail.

“Dat is iets waar we het nog over moeten hebben. We hebben het nog niet besloten”, gaf ze in eerste instantie als antwoord toen de journalist vroeg hoe de stiefmoeder van prins William genoemd wil worden. Waarom haar kleinkinderen haar overigens GaGa noemen, dat staat voor ‘kierewiet’, weet ze niet. “Ik weet niet of ze vinden dat ik dat ben. Het is grappig en ik vind het schattig.”

Camilla heeft vijf kleinkinderen van haar twee kinderen die ze kreeg met Andrew Parker Bowles. Haar zoon Tom heeft twee kinderen: Lola (5) en Freddy (3). Haar dochter Laura heeft er drie: Eliza (5) en een tweeling van 3 jaar Gus en Louis.

De prins van Wales vertelde deze week ook al dat hij al een bijnaam heeft voor zijn eerste kleinkind. “Hij zal wel gauw Georgie worden genoemd”, zei Charles.