×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Camilla’s voorbereiding op het huwelijk: voorlezen

  Bruidsmeisje wordt voorgelezen door oma Camilla

  Nog bijna twee maanden te gaan, maar Camilla maakt zich al druk over het huwelijk van Will en Kate. Ze is bezig met de voorbereidingen op het komende huwelijk van haar stiefzoon William met Catherine Middleton. Zo werd ze onlangs met de verloofde van William gespot in een luxueus restaurant in Londen, waar het gezelschap ook het een en ander over de trouwerij heeft besproken.


  Camilla’s kleindochter Eliza Lopes krijgt ook een rol tijdens het huwelijk, ze is één van de bruidsmeisjes tijdens de grote dag. Camilla bereidt haar driejarige kleindochter voor door haar als een echte oma voor te lezen uit het boek ‘Angelina and the Royal Wedding’. Het boek gaat over Angelina, die samen met prinses Sophie bij het belangrijkste huwelijk van muizenland zijn: het koninklijk huwelijk. Maar op de grote dag zijn ze zo druk met dansen en het ontdekken, dat ze vast komen te zitten in de oude toren van de paleistuinen. Dat zal Eliza vast niet overkomen.

  3 maart 2011 - 15:23