×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Camilla promoot Britse wijn

  Net als met kaas halen we de Fransen wel in'

  Camilla promoot Britse wijn

  Hertogin Camilla houdt wel van een wijntje, zo liet ze zien op een bijeenkomst van Engelse en Welshe wijnproducenten in Londen. Ze is er bovendien van overtuigd dat de Britse wijnen net zoveel potentieel hebben als de Franse, meldt The Telegraph.”Ze maken al wat langer wijn daar, maar net als met kaas halen we ze wel in”, aldus de echtgenote van prins Charles. Camilla’s vader was wijnexporteur en zelf is ze sinds vorig jaar hoofd van de Britse wijnbond (UKVA). De hertogin moest echter bekennen dat ze nog nooit eerder een rode wijn uit Engeland had geproefd.

  Tijdens de bijeenkomst greep de wijnkenner alsnog haar kans en was enthousiast: “Het is veel beter dan ik had verwacht.”

  15 februari 2013 - 10:38