Placeholder

Camilla: ‘Kate’s baby komt deze week’

Camilla verwacht dat de koninklijke familie voor het einde van de week wordt uitgebreid met een prins of prinses. De hertogin van Cornwall was bijzonder loslippig tijdens een bezoek dat ze met haar echtgenoot prins Charles bracht aan een kinderziekenhuis in Porthpean in het hertogdom Cornwall in het zuidwesten van Engeland.

”We wachten op het verlossende telefoontje. We hopen dat hij of zij er eind deze week zal zijn”, improviseerde ze volgens Daily Mail in een openhartige toespraak. De exacte datum waarop Kate is uitgerekend is door de aanstaande ouders William en Kate nooit naar buiten gebracht. Kate heeft alleen gezegd haar eerste baby medio juli te verwachten.

Volgens Daily Mail was Kate maandag 15 juli uitgerekend. De toekomstige Britse troonopvolger kan dus ieder moment geboren worden. Naar verluidt heeft prins William momenteel een aantal dagen verlof van zijn werk als helikopterpiloot bij de RAF. De toekomstige ouders verblijven nu in hun appartement in Kensington Palace in Londen. Op een paar minuten rijden ligt het ziekenhuis St. Mary’s waar Kate op natuurlijke wijze hoopt te bevallen.