×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Britse vorstin mag ziekenhuis verlaten

  Elizabeth stapte monter en met glimlach de deur uit

  Britse vorstin mag ziekenhuis verlaten

  De Britse koningin Elizabeth heeft maandag het ziekenhuis in Londen verlaten. Ze lag een dag in het ziekenhuis. Zondag werd ze opgenomen met symptomen van buikgriep.

  Volgens persbureau Reuters verliet ze het ziekenhuis monter en glimlachend. Een limousine wachtte haar op. De koningin lag in het King Edward VII-ziekenhuis in Londen. Op de stoep van het hospitaal bedankte ze de medische staf met een handdruk.

  Voor de deur van het streng bewaakte hospitaal wemelt het van de camera’s van internationale media. De 86-jarige monarch had al haar officiële verplichten voor deze week moeten afzeggen. Dat geldt ook voor haar geplande bezoek van twee dagen aan Rome. Zaterdag zou ze een militaire bijeenkomst bijwonen, maar toen gaf ze er de voorkeur aan uit te rusten op Windsor Castle.

  Tien jaar geleden lag de Britse vorstin voor het laatst in het ziekenhuis. Toen onderging ze een knieoperatie.

  4 maart 2013 - 16:09