Britse royals slaan slaatje uit huwelijk

Veel bedrijven in Engeland, maar ook ver daarbuiten, verdienen goud geld aan het huwelijk van prins William en Kate Middleton. Mokken, vlaggen en poppen gaan als warme broodjes over de toonbank. Ook de Royal Collection Shop, dat deel uitmaakt van de koninklijke verzamelingen van de Britse koninklijke familie, heeft een aantal producten laten maken om het huwelijk te gedenken. Kopjes, borden en ook theedoeken moeten tot in lengte van jaren herinneren aan de gebeurtenis die op 29 april zal worden gevierd. Ook prins Charles brengt in zijn Highgrove internetwinkel een puzzel aan de man van het aanstaande bruidspaar. Zoals het de milieubewuste prins betaamt, zijn de 250 puzzelstukjes van duurzaam hout gemaakt. Voor een kleine 30 pond worden de puzzels met de beeltenis van William en zijn verloofde verkocht. Prinses Diana's broer, Graaf Spencer, heeft andere plannen om een slaatje te slaan uit het huwelijk van zijn neef William.

Veel bedrijven in Engeland, maar ook ver daarbuiten, verdienen goud geld aan het huwelijk van prins William en Kate Middleton. Mokken, vlaggen en poppen gaan als warme broodjes over de toonbank. Ook de Royal Collection Shop, dat deel uitmaakt van de koninklijke verzamelingen van de Britse koninklijke familie, heeft een aantal producten laten maken om het huwelijk te gedenken. Kopjes, borden en ook theedoeken moeten tot in lengte van jaren herinneren aan de gebeurtenis die op 29 april zal worden gevierd. Ook prins Charles brengt in zijn Highgrove internetwinkel een puzzel aan de man van het aanstaande bruidspaar. Zoals het de milieubewuste prins betaamt, zijn de 250 puzzelstukjes van duurzaam hout gemaakt. Voor een kleine 30 pond worden de puzzels met de beeltenis van William en zijn verloofde verkocht. Prinses Diana’s broer, Graaf Spencer, heeft andere plannen om een slaatje te slaan uit het huwelijk van zijn neef William.

Voor een pakketreis van ruim 11.000 pond stelt hij ondermeer zijn verblijf in Londen open en het familielandgoed in Althorp, waar prinses Diana op een eilandje begraven ligt. Een rondleiding door Winston Churchill’s huis in Kent en een drankje in het Spencer House in Londen hoort daar ook bij. Met de toer is men zoet van 26 april tot en met 1 mei, en daarbij hoort zelfs op de derde avond een diner, dat ‘zal plaatsvinden in het huis van een lid van de koninklijke familie, in hun persoonlijke verblijf in Londen.’