×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Britse royals slaan slaatje uit huwelijk

  Kopjes, borden, puzzels en zelfs een dinertje met royals

  Veel bedrijven in Engeland, maar ook ver daarbuiten, verdienen goud geld aan het huwelijk van prins William en Kate Middleton. Mokken, vlaggen en poppen gaan als warme broodjes over de toonbank. Ook de Royal Collection Shop, dat deel uitmaakt van de koninklijke verzamelingen van de Britse koninklijke familie, heeft een aantal producten laten maken om het huwelijk te gedenken. Kopjes, borden en ook theedoeken moeten tot in lengte van jaren herinneren aan de gebeurtenis die op 29 april zal worden gevierd. Ook prins Charles brengt in zijn Highgrove internetwinkel een puzzel aan de man van het aanstaande bruidspaar. Zoals het de milieubewuste prins betaamt, zijn de 250 puzzelstukjes van duurzaam hout gemaakt. Voor een kleine 30 pond worden de puzzels met de beeltenis van William en zijn verloofde verkocht. Prinses Diana's broer, Graaf Spencer, heeft andere plannen om een slaatje te slaan uit het huwelijk van zijn neef William.


  Veel bedrijven in Engeland, maar ook ver daarbuiten, verdienen goud geld aan het huwelijk van prins William en Kate Middleton. Mokken, vlaggen en poppen gaan als warme broodjes over de toonbank. Ook de Royal Collection Shop, dat deel uitmaakt van de koninklijke verzamelingen van de Britse koninklijke familie, heeft een aantal producten laten maken om het huwelijk te gedenken. Kopjes, borden en ook theedoeken moeten tot in lengte van jaren herinneren aan de gebeurtenis die op 29 april zal worden gevierd. Ook prins Charles brengt in zijn Highgrove internetwinkel een puzzel aan de man van het aanstaande bruidspaar. Zoals het de milieubewuste prins betaamt, zijn de 250 puzzelstukjes van duurzaam hout gemaakt. Voor een kleine 30 pond worden de puzzels met de beeltenis van William en zijn verloofde verkocht. Prinses Diana’s broer, Graaf Spencer, heeft andere plannen om een slaatje te slaan uit het huwelijk van zijn neef William.

  Voor een pakketreis van ruim 11.000 pond stelt hij ondermeer zijn verblijf in Londen open en het familielandgoed in Althorp, waar prinses Diana op een eilandje begraven ligt. Een rondleiding door Winston Churchill’s huis in Kent en een drankje in het Spencer House in Londen hoort daar ook bij. Met de toer is men zoet van 26 april tot en met 1 mei, en daarbij hoort zelfs op de derde avond een diner, dat ‘zal plaatsvinden in het huis van een lid van de koninklijke familie, in hun persoonlijke verblijf in Londen.’

  21 maart 2011 - 11:54