×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Britse royal krijgt rol in Downton Abbey

  Britse royal krijgt rol in Downton Abbey

  De nieuwe reeks van de hitserie Downton Abbey over een Britse adellijke familie krijgt een nieuwe actrice die zelf van adel is.


  Haar naam is Flora Ogilvy, 45ste in lijn voor de Britse troonopvolging. De achttienjarige is de kleindochter van prinses Alexandra van Kent, nicht van de koningin. Net als Willliam en Kate hebben Flora’s ouders James (petekind van koningin Elizabeth) en Julia elkaar tijdens de studie op St Andrews University leren kennen.
  Flora krijgt geen vaste rol in de cast, maar speelde wel samen met Maggie Smith, ‘the dowager countess’ en Hugh Bonneville, Lord Grantham.
  Van William en Kate is bekend dat ze graag naar het kostuumdrama kijken, net als honderdduizenden Nederlanders.

  27 juli 2013 - 09:44