×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Britse prinsessen zeggen bruiloft af voor opa

  Jetsethuwelijk aan neus Beatrice en Eugenie voorbij

  Britse prinsessen zeggen bruiloft af voor opa

  Sarah Ferguson en haar dochters prinses Beatrice en prinses Eugenie hebben het jetsethuwelijk tussen Tamara Ecclestone en Jay Rutland in Frankrijk dinsdag toch overgeslagen. “Ze vonden het niet gepast om te feesten terwijl hun opa in het ziekenhuis ligt”, vertelt een vriendin van de prinsessen aan The Telegraph. Prinses Eugenie was de afgelopen dagen wel in Zuid-Frankrijk op vakantie, samen met haar vriend Dave Clark, Ashton Kutcher en Mila Kunis.

  Prins Philip (92) ligt sinds donderdag in het ziekenhuis. Daar onderging hij een kijkoperatie. Een woordvoerder van Buckingham Palace bevestigde eerder deze week dat de hertog van Edinburgh het goed maakt. In totaal zal hij twee weken in de kliniek blijven om te herstellen van de ingreep. De prinsessen zijn de dochters van prins Andrew, de tweede zoon van koningin Elizabeth en prins Philip, en zijn voormalige echtgenote Sarah Ferguson.

  12 juni 2013 - 20:12