×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Britse kroonjuwelen 350 jaar

  Eerbetoon aan Britse regalia

  De Britse kroonjuwelen bestaan 350 jaar. Daarom worden ze geëerd met een serie postzegels. De unieke juwelencollectie representeert het staathoofd en de Britse monarchie. Dit jaar wordt de kroning van koning Charles II herdacht, 350 jaar geleden. De monarchie werd het jaar daarvoor in ere hersteld. Veel van de stukken van de Britse kroonjuwelen zijn speciaal voor deze kroning vervaardigd. De regalia werden namelijk in de republikeinse regering uit elkaar gehaald. In de tussentijd zijn er items toegevoegd, maar ook bestaande juwelen aangepast aan bijvoorbeeld andere hoofden. 


       

  25 augustus 2011 - 16:51