×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Britse koningin zoekt verpleger

  Elizabeth op zoek naar medische hulp op Windsor Castle

  Hoe de medische verzorging van de royals wordt geregeld, is normaal gesproken in nevelen gehuld. Op de website van het Britse koninklijk huis staat nu een

  waarbij men op zoek is naar een nieuwe medewerker die op Windsor Castle twintig uur per week een bijdrage kan leveren.

  Normaal gesproken werkt de nieuwe medewerker tijdens kantoortijden, maar tijdens evenementen én wanneer de koninklijke familie zich in mei en juni op het kasteel vestigt, wordt men geacht extra uren te werken. Daar tegenover staat een vast contract en een salaris van ongeveer € 1750,00 per maand.

  6 augustus 2012 - 11:33