×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Britse koningin verdwijnt mogelijk van postzegel

  Winst gaat boven traditie bij Britse regering

  Al sinds 1840 staat de beeltenis van de Britse monarch afgedrukt op de postzegels, maar dankzij de Britse regering komt daar binnenkort wellicht een eind aan. British Royal Mail wordt geprivatiseerd en in de regelgeving rondom de verkoop is men 'vergeten' te vermelden dat de beeltenis van de koningin op de postzegels moet blijven. Volgens Labour, de oppositiepartij, zou de voorwaarde om de koningin af te beelden bewust niet zijn gesteld om meer geld voor de Royal Mail kunnen krijgen.


  Het Britse hof is niet blij met de vergissing, zo melden bronnen. Bovendien viert koningin Elizabeth in 2012 haar diamanten regeringsjubileum – Elizabeth zit dan al zestig jaar op de troon – en voor die tijd zou British Royal Mail verkocht moeten zijn.

  19 december 2010 - 15:33