×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Botenparade voor koningin Elizabeth

  Londen staat vandaag in het teken van de vlootschouw op de Theems – River Pageant – voor het 60-jarige regeringsjubileum van koningin Elizabeth. Zo’n duizend boten varen de rivier af, de grootste pageant sinds 1662. Ondanks het koude en regenachtige weer staan er erg veel mensen lin de Britse hoofdstad om een glimp op te vangen van de vorstin en haar familie. Bij koningin Elizabeth staan onder andere haar man Philip, Charles en Camillia, William en Kate en prins Harry op het schip om de 11 kilometer lange route af te leggen.

  De koninklijke familie staat op een speciaal verbouwd schip, versierd met 10.000 bloemen en een speciaal ontworpen boegversiering in goud. Voorafgaand aan de hele vloot vaart een boot met een klokkenspel. Klokkenspelen langs de kant volgen met het luiden van hun klokken zodra de boot langs vaart. Uiteindelijk klinken de klokken in het hele land ter ere van de koningin die dit weekend viert dat ze 60 jaar op de troon zit.

  3 juni 2012 - 16:19