×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Boek Máxima erg populair

  Het boek over prinses Máxima vliegt de winkels uit. Afgelopen week kwam de biografie van Gonzalo Alvarez Guerrero en Soledad Ferrari hoog nieuw binnen in de bestsellerslijst van het cpnb. 'Máxima, de Argentijnse jaren' was zelfs de op één na hoogste nieuwe binnenkomer. De uitgever heeft inmiddels besloten om een tweede druk van het boek op de markt te brengen. Het ziet er naar uit dat de eerste druk (zo'n 25.000 exemplaren) binnenkort uitverkocht is. Het boek, dat eerst in Argentinië verscheen, kreeg vernietigende recensies maar het publiek trekt zich daar kennelijk niets van aan. In het geboorteland van prinses Máxima was er overigens nauwelijks kritiek op het boek en zag men de vele Nederlandse nieuwsberichten over de fouten in het boek als een door het Hof aangestuurde campagne om de schrijvers zwart te maken. De auteurs van het boek besloten daarop hun reis naar Nederland uit te stellen.


  17 april 2009 - 14:40