×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • BN’ers nemen danklied op voor koningin Beatrix

  Artiesten doen massaal mee aan bedankje van RTL Boulevard

  BN’ers nemen danklied op voor koningin Beatrix

  Bijna 20 BN’ers hebben dinsdag een bedanklied voor koningin Beatrix opgenomen. Onder anderen Wolter Kroes, Frans Bauer en Danny de Munk wilden zo Hare Majesteit bedanken voor alles wat ze voor Nederland heeft betekend. Het initiatief voor het lied komt van Albert Verlinde en Winston Gerschtanowitz. “Ik merkte dat het allemaal zo snel over de nieuwe koning ging. Terwijl de koningin ons land toch 33 jaar lang heeft gediend. Ik wilde iets doen voor de majesteit”, zegt Verlinde tegen BuzzR.

  BN’ers werkten massaal mee, tot groot genoegen van Albert. “Het idee was er om 11.00 uur en om 13.00 uur hadden we al onze eerste artiest.” Zo zijn ook René Froger, Xander de Buisonjé, Jeroen van der Boom, Willeke Alberti en Najib Amhali te horen op de plaat.

  15 miljoen mensen

  “Het ging geweldig. We hadden een soort verwachting dat we iets bijzonders gingen doen, natuurlijk. Maar dat het zo zou uitpakken, hadden we niet kunnen dromen”, zegt Winston.

  Het bedanklied voor Beatrix is opgenomen op de melodie van de hit 15 miljoen mensen. Het nummer is vanaf volgende week te downloaden voor 1,99 euro. De opbrengsten gaan naar het Prinses Beatrix Spierfonds.

  9 april 2013 - 20:30