×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Bild: ‘Ariane ongeneeslijk ziek’

  Rijksvoorlichtingsdienst: 'Volstrekte onzin'

  De Duitse pers zaait onrust over het jongste dochtertje van prins Willem-Alexander en prinses Máxima. De kleine Ariane (4) zou aan een ongeneeslijke longziekte lijden. Volgens een expert van het blad Bild is het aannemelijk dat het om taaislijmziekte gaat, cystic fybrosis. Het blad meent ook dat Máxima met het kleine prinsesje onderweg is naar Miami voor een behandeling. ‘Volstrekte onzin,’ aldus de Rijksvoorlichtingsdienst. Hoewel Ariane in 2007 en 2009 in het ziekenhuis is opgenomen vanwege een infectie aan haar luchtwegen, heeft de RVD niets nieuws hierover te melden. ‘Aan onze verklaring van destijds is niets nieuws toe te voegen. Het gezin is op vakantie en er zijn geen reizen naar Miami geboekt.’

  4 augustus 2011 - 11:00