Bijzondere ontmoeting voor prins Maurits

Samen met Engelandvaarder Guup Baron Kraijenhoff en diens vrouw, bezocht prins Maurits de musical Soldaat van Oranje. De baron was een goede vriend van Erik Hazelhoff Roelfzema, de soldaat van Oranje. Kraijenhoff was onder de indruk van de musical en is blij met het beeld dat over Hazelhoff Roelfzema en zijn vrienden wordt geschetst. Voor Fred Boot, producent van de musical, is het erg speciaal dat de baron de voorstelling bezoekt. 'Hij was één van de beste vrienden van Erik, ontsnapte via Gibraltar ook naar Engeland en woonde een tijd in huis bij Generaal van ’t Sant, de persoonlijk secretaris en vertrouwenspersoon van Koningin Wilhelmina. Hij kent als geen ander de tijd en de mensen die centraal staan in onze voorstelling, dit maakte het een eervolle en hele speciale ontmoeting.' De baron, de barones en prins Maurits plaatsten, na de ontmoeting met de cast, allen hun handtekening in het decor van de musical. Koningin Beatrix, prinses Irene, prins Pieter-Christiaan en prinses Anita bezochten eerder de première van de musical.

Samen met Engelandvaarder Guup Baron Kraijenhoff en diens vrouw, bezocht prins Maurits de musical Soldaat van Oranje. De baron was een goede vriend van Erik Hazelhoff Roelfzema, de soldaat van Oranje. Kraijenhoff was onder de indruk van de musical en is blij met het beeld dat over Hazelhoff Roelfzema en zijn vrienden wordt geschetst.
Voor Fred Boot, producent van de musical, is het erg speciaal dat de baron de voorstelling bezoekt. ‘Hij was één van de beste vrienden van Erik, ontsnapte via Gibraltar ook naar Engeland en woonde een tijd in huis bij Generaal van ’t Sant, de persoonlijk secretaris en vertrouwenspersoon van Koningin Wilhelmina. Hij kent als geen ander de tijd en de mensen die centraal staan in onze voorstelling, dit maakte het een eervolle en hele speciale ontmoeting.’ De baron, de barones en prins Maurits plaatsten, na de ontmoeting met de cast, allen hun handtekening in het decor van de musical. Koningin Beatrix, prinses Irene, prins Pieter-Christiaan en prinses Anita bezochten eerder de première van de musical.