×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Bijzondere ontmoeting voor prins Maurits

  Collega soldaat van Oranje bezoekt 'Soldaat van Oranje'

  Samen met Engelandvaarder Guup Baron Kraijenhoff en diens vrouw, bezocht prins Maurits de musical Soldaat van Oranje. De baron was een goede vriend van Erik Hazelhoff Roelfzema, de soldaat van Oranje. Kraijenhoff was onder de indruk van de musical en is blij met het beeld dat over Hazelhoff Roelfzema en zijn vrienden wordt geschetst. Voor Fred Boot, producent van de musical, is het erg speciaal dat de baron de voorstelling bezoekt. 'Hij was één van de beste vrienden van Erik, ontsnapte via Gibraltar ook naar Engeland en woonde een tijd in huis bij Generaal van ’t Sant, de persoonlijk secretaris en vertrouwenspersoon van Koningin Wilhelmina. Hij kent als geen ander de tijd en de mensen die centraal staan in onze voorstelling, dit maakte het een eervolle en hele speciale ontmoeting.' De baron, de barones en prins Maurits plaatsten, na de ontmoeting met de cast, allen hun handtekening in het decor van de musical. Koningin Beatrix, prinses Irene, prins Pieter-Christiaan en prinses Anita bezochten eerder de première van de musical.


  Samen met Engelandvaarder Guup Baron Kraijenhoff en diens vrouw, bezocht prins Maurits de musical Soldaat van Oranje. De baron was een goede vriend van Erik Hazelhoff Roelfzema, de soldaat van Oranje. Kraijenhoff was onder de indruk van de musical en is blij met het beeld dat over Hazelhoff Roelfzema en zijn vrienden wordt geschetst.
  Voor Fred Boot, producent van de musical, is het erg speciaal dat de baron de voorstelling bezoekt. ‘Hij was één van de beste vrienden van Erik, ontsnapte via Gibraltar ook naar Engeland en woonde een tijd in huis bij Generaal van ’t Sant, de persoonlijk secretaris en vertrouwenspersoon van Koningin Wilhelmina. Hij kent als geen ander de tijd en de mensen die centraal staan in onze voorstelling, dit maakte het een eervolle en hele speciale ontmoeting.’ De baron, de barones en prins Maurits plaatsten, na de ontmoeting met de cast, allen hun handtekening in het decor van de musical. Koningin Beatrix, prinses Irene, prins Pieter-Christiaan en prinses Anita bezochten eerder de première van de musical.

  6 december 2010 - 12:42