×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Bijzondere groepsfoto bruiloftsgasten

  Monaco doet alles op eigen manier

  In Monaco lijkt alles anders te gaan. Bij het grootse feest is gebruik gemaakt van tal van sponsors, een groots vuurwerkspektakel werd vertoond, de huwelijksceremonie was alleen rechtstreeks te zien voor Monegasken, en het paleisplein was ook niet toegankelijk voor toeristen. Alles werd duidelijk op eigen wijze geregeld. Dat blijkt ook uit de bijzondere groepsfoto die beschikbaar is gesteld. Daarop poseren de royals niet zoals gewoonlijk in rijen achter elkaar, maar zijn de gasten op artistieke wijze op de trap gezet. Opvallend is dat het Luxemburgse groothertogelijk paar tussen de eigen familie staat. 


  Klik op de foto voor een vergroting

  6 juli 2011 - 14:07