×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Bijzondere groepsfoto bruiloftsgasten

  Monaco doet alles op eigen manier

  In Monaco lijkt alles anders te gaan. Bij het grootse feest is gebruik gemaakt van tal van sponsors, een groots vuurwerkspektakel werd vertoond, de huwelijksceremonie was alleen rechtstreeks te zien voor Monegasken, en het paleisplein was ook niet toegankelijk voor toeristen. Alles werd duidelijk op eigen wijze geregeld. Dat blijkt ook uit de bijzondere groepsfoto die beschikbaar is gesteld. Daarop poseren de royals niet zoals gewoonlijk in rijen achter elkaar, maar zijn de gasten op artistieke wijze op de trap gezet. Opvallend is dat het Luxemburgse groothertogelijk paar tussen de eigen familie staat. 


  Klik op de foto voor een vergroting

  6 juli 2011 - 14:07