×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Bied op een tekening van Beatrix

  Volgende maand wordt bij veilinghuis Christie’s deze vrolijke kindertekening van koningin Beatrix geveild. Beatrix was in haar jonge jaren behoorlijk creatief. Op haar tiende maakte zij deze tekening van een paard. Eerder dit jaar ging er al een paardenbeeldje dat de koningin had geboetseerd in haar jeugd onder de hamer.

  Zowel vorig jaar als twee jaar geleden werden er ook items van de Nederlandse royals geveild, waaronder ook enkele tekeningen van Beatrix. Er waren ook schilderijen van Bernhard bij en een gesigneerde foto van Juliana.

  Ook kan er dit keer geboden worden op een persoonlijk bedankbriefje van Prins Bernhard, dat hij heeft uitgestuurd bij de geboorte van Beatrix. Op 15 december gaan de koninklijke stukken onder de hamer.

  11 november 2009 - 15:02