×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Bescheiden babykamer voor William en Kate

  Veel geld uitgegeven voor hertogin niet nodig

  Bescheiden babykamer voor William en Kate

  Kate en William houden naar verluidt de babykamer voor hun toekomstige kindje ingetogen en bescheiden. De Hertogin van Cambridge zou het niet nodig vinden om veel geld aan de babykamer uit te geven, zo meldt Hello! Magazine.

  Kate zou momenteel druk bezig zijn om de koninklijke kinderkamer in Nottingham Cottage – het (tijdelijke) verblijf op het terrein van Kensingtone Palace – gereed te maken. Vorige maand werd de hertogin samen met haar moeder gespot tijdens het shoppen voor de babykamer. Ze had onder meer een rieten wieg gekocht. Medio juli is Kate uitgerekend.

  27 mei 2013 - 13:31