×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De meelevende koning

  Door Marc van der Linden

  Als er op het koningschap van Beatrix wordt teruggekeken, dan heeft men het vaak over haar optreden na grote rampen. De foto waarop ze met haar hand voor de mond en ogen die ontzetting en verdriet lieten zien na de Bijlmerramp langs de ingestorte flat liep, staan eenieder in het geheugen gegrift. Net als hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Bescheiden babykamer voor William en Kate

  Veel geld uitgegeven voor hertogin niet nodig

  Bescheiden babykamer voor William en Kate

  Kate en William houden naar verluidt de babykamer voor hun toekomstige kindje ingetogen en bescheiden. De Hertogin van Cambridge zou het niet nodig vinden om veel geld aan de babykamer uit te geven, zo meldt Hello! Magazine.

  Kate zou momenteel druk bezig zijn om de koninklijke kinderkamer in Nottingham Cottage – het (tijdelijke) verblijf op het terrein van Kensingtone Palace – gereed te maken. Vorige maand werd de hertogin samen met haar moeder gespot tijdens het shoppen voor de babykamer. Ze had onder meer een rieten wieg gekocht. Medio juli is Kate uitgerekend.

  27 mei 2013 - 13:31