×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Bescheiden babykamer voor William en Kate

  Veel geld uitgegeven voor hertogin niet nodig

  Bescheiden babykamer voor William en Kate

  Kate en William houden naar verluidt de babykamer voor hun toekomstige kindje ingetogen en bescheiden. De Hertogin van Cambridge zou het niet nodig vinden om veel geld aan de babykamer uit te geven, zo meldt Hello! Magazine.

  Kate zou momenteel druk bezig zijn om de koninklijke kinderkamer in Nottingham Cottage – het (tijdelijke) verblijf op het terrein van Kensingtone Palace – gereed te maken. Vorige maand werd de hertogin samen met haar moeder gespot tijdens het shoppen voor de babykamer. Ze had onder meer een rieten wieg gekocht. Medio juli is Kate uitgerekend.

  27 mei 2013 - 13:31