×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Bernhard verkoopt raceauto

  Oranjerood collectors-item kost 89.000 euro

  Prins Bernhard jr is de gelukkige eigenaar van één van de twaalf linkssturende TVR Sagaris die er op de wereld bestaan. Of is hij er toch minder gelukkig mee? Want hoewel het een geweldige auto is om te rijden én veel positieve aandacht bezorgt, wil de prins ervan af, zo blijkt nu de auto op een autoverkoopsite staat vermeld. De auto haalt de honderd kilometer per uur in minder dan vier seconden en de topsnelheid bedraagt hoger dan 300 kilometer. ‘Ik heb nooit zo’n echte raceauto gehad die ook in het dagelijks verkeer te rijden is. Met slechts twaalf exemplaren in de wereld is het een echt collectors item.’

  Deze coupé met bouwjaar 2006 staat te koop voor 89.000 euro en heeft pas 37.000 kilometer op de teller staan.

  10 oktober 2011 - 13:00