×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Bernhard’s jeep verkocht

  € 24.000 voor voertuig prins

  Dinsdag is op een veiling van landbouwvoertuigen in Maarssen een jeep uit 1945 geveild die eerder aan prins Bernhard toebehoorde. Na vijf biedingen werd de auto afgehamerd op 24.000 euro. Deze Willy’s jeep stond voorheen op de naam van J.L.E.M.W. Gravin van Buren geregistreerd, oftewel koningin Juliana, en hoewel de auto al ruim 65 jaar in Nederland is, staat deze pas sinds juli 1977 officieel in de boeken registreerd.

  Enkele jaren geleden is een andere jeep van prins Bernhard nog overgedragen aan Paleis Het Loo. Wie deze jeep gekocht heeft en wat ermee gaat gebeuren, is niet bekend gemaakt.

  28 juli 2011 - 09:43