×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Bernhard’s derde buitenechtelijke dochter

  Mildred Zijlstra is dochter prins Bernhard

  Mildred is de derde buitenechtelijke dochter van prins Bernhard. 'Honderd procent zekerheid heb je nooit,' vertelt ze, maar Marc van der Linden, schrijver van 'De vrouwen van prins Bernhard', en Mildred hebben voldoende bewijs om het zeker te weten. Bernhard heeft nog twee andere buitenechtelijke dochters: Alicia de Bielefeld en Alexia Grinda.


  De kans dat Bernard het zelf geweten heeft is ook vrij klein. ‘Ik denk dat het door zijn entourage weg is gewerkt,’ zegt de auteur ‘Het was 1945, de bevrijding, en er was opeens een meisje zwanger van de prins. Bernard was een held voor iedereen. Het laatste wat ze konden gebruiken is een schandaal.’

  Morgen verschijnt het boek bij uitgeverij Carrera waarin ook het verhaal van Mildred staat opgetekend.

  23 augustus 2011 - 19:22