×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Bernardo Guillermo gaat trouwen

  Eerste kleinkind voor prinses Christina

  Bernardo Guillermo, de oudste zoon van prinses Christina, gaat in september trouwen met Eva Prinz-Valdes. In maart zijn zij al voor de wet getrouwd. Dat liet de familie woensdag weten. Op 13 april hebben zij een dochtertje gekregen, dat zij Isabel Christina hebben genoemd.


  De 32-jarige Bernardo woont sinds 1994 in de Verenigde Staten en is momenteel werkzaam als meubelontwerper in Brooklyn in New York. Eva is redactrice bij een vooraanstaande uitgever, eveneens in New York. De twee hebben elkaar in 2005 ontmoet. Het kerkelijk huwelijk in september vindt plaats in de VS.

  1 juli 2009 - 16:37