×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Bernardo Guillermo gaat trouwen

  Eerste kleinkind voor prinses Christina

  Bernardo Guillermo, de oudste zoon van prinses Christina, gaat in september trouwen met Eva Prinz-Valdes. In maart zijn zij al voor de wet getrouwd. Dat liet de familie woensdag weten. Op 13 april hebben zij een dochtertje gekregen, dat zij Isabel Christina hebben genoemd.


  De 32-jarige Bernardo woont sinds 1994 in de Verenigde Staten en is momenteel werkzaam als meubelontwerper in Brooklyn in New York. Eva is redactrice bij een vooraanstaande uitgever, eveneens in New York. De twee hebben elkaar in 2005 ontmoet. Het kerkelijk huwelijk in september vindt plaats in de VS.

  1 juli 2009 - 16:37