×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Benjamin van Vollenhoven gedoopt

  Veel Oranjes bij familiefeest op Het Loo

  Anne van der Meiden, theoloog en oud-hoogleraar communicatiewetenschap, ging voor in de doopdienst die werd gehouden onder verantwoordelijkheid van de Nederlandse Protestanten Bond. De peetouders van Benjamin zijn prins Floris, Claudine Verhulst-van der Ven, Isabel Schouten-van Eys en Claire Folkerts-Drabbe. Benjamin is geboren op 12 maart 2008 in Amsterdam.

  2 november 2008 - 18:21