×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Benito met pensioen

  Schimmel mag uitrusten op het Loo

  Hij was zonder twijfel één van de sterren van Prinsjesdag. Het privépaard van koningin Beatrix werd op de derde dinsdag van September altijd bereden door de Stalmeester en samen hadden zij een prominente plek in de koninklijke stoet. Bij de televisiecommentaren werd Benito altijd genoemd, waardoor hij misschien wel één van de bekendste paard van ons land werd. Maar na bijna twintig jaar trouwe dienst heeft de Koningin besloten dat Benito met pensioen mag. Zijn comfortabele stal in de Koninklijke Stallen heeft hij verruild voor een stal in Apeldoorn, dichtbij jachtslot Het Oude Loo, zo heeft de Rijksvoorlichtingsdienst bevestigd. De koningin brengt veel van haar weekends door op Het Oude Loo en daar kan ze de hengst waarop ze regelmatig langs het Scheveningse en Wassenaarse strand galoppeerde dus nog zien en bezoeken. Of de 74-jarige vorstin een nieuw paard heeft laten aanschaffen is niet bekend. Mocht er een nieuw paard komen dan zal Beatrix daarvoor de naam bedenken. Dat doet ze voor alle paarden in de Koninklijke Stallen.


  13 juni 2012 - 20:31