×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Belgisch koningspaar neemt afscheid van nieuwslezer

  "Wij zullen uw trouwe en hartelijke aanwezigheid op ons scherm missen"

  Belgisch koningspaar neemt afscheid van nieuwslezer

  De bekendste nieuwslezer van de Belgische publieke omroep stopt ermee. Voor Jan Becaus zal die laatste dag, 31 juli, nog lang in het geheugen blijven. Hij kreeg zelfs een telegram van het nieuwe koningspaar. 'We wensen u van harte een welverdiende opruststelling toe en feliciteren u voor uw briljante carrière als journalist bij de nieuwsdienst van de VRT. Net als zovele kijkers zullen wij uw trouwe en hartelijke aanwezigheid op ons scherm missen. We hopen dat u van uw pensioen lang mag genieten samen met uw familie. De koning en de koningin', viel er te lezen.


  De troonswisseling in België was het laatste grote wapenfeit van Becaus. Omdat hij de leeftijd van 65 heeft bereikt, moet hij als medewerker in dienst van de overheid met pensioen.

  2 augustus 2013 - 10:47