×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • België feliciteert nieuwe koningspaar

  Premier Di Rupo wenst Willem-Alexander alle succes toe

  België feliciteert nieuwe koningspaar

  België heeft koning Willem-Alexander en koningin Máxima gefeliciteerd. Premier Elio Di Rupo wenst het nieuwe staatshoofd ‘alle succes toe bij de uitoefening van zijn taak’, zo is te lezen in een persverklaring van de Belgische regering. Di Rupo onderstreepte de ‘vriendschap en sympathie die onze burgers met het Nederlandse volk verbinden’. De premier is er zeker van dat onder koning Willem-Alexander ‘de uitstekende relaties’ tussen België en Nederland voorgezet en zelfs versterkt zullen worden. De Belgische premier eert prinses Beatrix voor haar inzet en toewijding ‘waarmee ze haar land jarenlang heeft gediend’. Oud-premier van België en nu voorzitter van de Europese Raad, Herman Van Rompuy bracht ook zijn hartelijke felicitaties over aan Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander. ”Veel dank aan prinses Beatrix voor haar jarenlange inzet voor Nederland in het hart van Europa.”

  30 april 2013 - 12:00