×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De schoonfamilie

  Door Marc van der Linden

  Het lijkt misschien een droom dat een kind of een naast familielid met een prins of prinses trouwt. Het zorgt immers voor een unieke kans om ’close’ te worden met een koninklijke familie. Maar de werkelijkheid is toch anders. Afgezien van een gelukkig kind dat uit liefde trouwt met iemand die toevallig prins of prinses…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Bekende bloemist’ ingeschakeld voor bloemversiering Nieuwe Kerk

  Volgende week donderdag begint decoreren van De Nieuwe Kerk

  Bekende bloemist’ ingeschakeld voor bloemversiering Nieuwe Kerk

  Bloemenveiling FloraHolland en bloemkunstbedrijf Zuidkoop Natural Projects zijn uitverkoren om De Nieuwe Kerk voor de inhuldiging op 30 april te versieren met bloemen en planten. Komende dinsdag beginnen zij met het plaatsen van de bloembakken. Vanaf donderdag 25 april begint de inrichting van de kerk met duizenden bloemen en planten.

  Het is nog niet precies bekend welke bloemen de kerk aankleden, liet een woordvoerder woensdag weten. Er wordt nog de laatste hand gelegd aan een ‘bloemenplan’, waarbij de bedrijven ook rekening houden met de wensen van het koningspaar. Alle bloemen en planten in de kerk zijn op duurzame wijze gekweekt.

  Zuidkoop is geen onbekende voor het Koninklijk Huis. Het bedrijf verzorgde ook de aankleding bij de bijzettingen van koningin Juliana en prins Bernhard in de Nieuwe Kerk in Delft en bij het huwelijk van prins Friso en Mabel in 2004. De bedrijven zien de plechtigheid in Amsterdam als ,,een unieke gelegenheid om ten overstaan van de hele wereld Nederland als bloemenland te presenteren”.

  17 april 2013 - 14:01