×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Bedrijf ‘diep geschokt’ door drama Friso

  Prins was "een bescheiden, meedenkende en intelligente collega"

  Het Belgische telecombedrijf Telenet heeft laten weten "diep geschokt" kennis te hebben genomen van de nieuwe diagnose bij prins Friso. De prins is sinds 2003 lid van de raad van bestuur van dit bedrijf. Hij heeft de ontwikkeling van Telenet "met veel wijsheid en kracht vormgegeven" volgens het persbericht. "Telenet leeft intens mee met zijn echtgenote, prinses Mabel, en hun dochters, Luana en Zaria. Onze gedachten gaan ook uit naar zijn moeder, koningin Beatrix, en verdere familie", schrijft Telenet. Het bedrijf prijst Friso als "een bescheiden, meedenkende en intelligente collega". Onder het bericht namens de raad van bestuur en het management van Telenet staan de namen van Frank Donck en Duco Sickinghe, respectievelijk voorzitter en gedelegeerd bestuurder van Telenet. Sickinghe is zelf ook een Nederlander.


  24 februari 2012 - 22:19