Beckhams en Obama’s op huwelijk William en Kate?

Engeland zit niet stil tot aan hét huwelijk van 2011. Er wordt hevig gespeculeerd over de invulling van het huwelijk van prins William en Kate Middleton. Op 29 april 2011 zullen de twee voor het altaar staan in Westminster Abbey. Prins Harry zou de taak hebben gekregen om William's vrijgezellenfeest te organiseren. 'Harry wil een enorm evenement, dat voldoet aan de grootsheid die past bij een toekomstig koning. Dat betekent veel gasten en veel speciale gebeurtenissen. Het zullen een aantal grootse, luidruchtige dagen worden,' brieft een insider door aan The Sun. De broers zijn er nog niet over uit of het een kroegentocht door Engeland wordt of een party in het buitenland. 'De arme jongen zal niet weten wat hem overkomt,' voegt de insider nog toe.

Engeland zit niet stil tot aan hét huwelijk van 2011. Er wordt hevig gespeculeerd over de invulling van het huwelijk van prins William en Kate Middleton. Op 29 april 2011 zullen de twee voor het altaar staan in Westminster Abbey.

Prins Harry zou de taak hebben gekregen om William’s vrijgezellenfeest te organiseren. ‘Harry wil een enorm evenement, dat voldoet aan de grootsheid die past bij een toekomstig koning. Dat betekent veel gasten en veel speciale gebeurtenissen. Het zullen een aantal grootse, luidruchtige dagen worden,’ brieft een insider door aan The Sun. De broers zijn er nog niet over uit of het een kroegentocht door Engeland wordt of een party in het buitenland. ‘De arme jongen zal niet weten wat hem overkomt,’ voegt de insider nog toe.

Aan Sir Elton John is in een radiointerview gevraagd of het aannemelijk is dat hij zou spelen op deze dag. Hij trad ook op tijdens de begrafenis van prinses Diana. ‘Het zou kunnen dat ik dan zal spelen,’ antwoordde hij, om er lachend aan toe te voegen: ‘waarschijnlijk buiten, als straatartiest.’ Zijn reactie is dan humoristisch bedoeld, veel aandacht krijgt zijn uitspraak wel. Britse journalisten geloven dat het waarschijnlijk is dat Elton John zal optreden tijdens de dienst, zeker gezien zijn nauwe banden met de Britse royals.

Ook over de gastenlijst wordt gespeculeerd. Prins Harry zou Chelsy Davy uitnodigen, zijn ex-vriendin. Eerder dit jaar verbraken zij hun relatie. Het paar is echter altijd met elkaar in contact gebleven. William heeft al een uitnodiging toegezegd aan David en Victoria Beckham, zo zegt een bekende van voetballer Beckham. Prins William en David Beckham werden vrienden toen zij zich sterk maakten voor de Engelse race op het WK Voetbal in 2018. ‘David sms’te William zo snel hij het hoorde (over het huwelijk) en William vertelde hem dat er een uitnodiging onderweg was,’ vertelt een bron aan Sunday Mirror. Sir Paul McCartney, Barack en Michelle Obama zouden ook op de lijst staan.

Buckingham Palace weigert in te gaan op de speculaties, maar wil wel graag toevoegen dat zelfs de celebrities die toegezegd zouden hebben gekregen, daar niet van uit moeten gaan. Er is namelijk nog niets vastgesteld.