×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Beckhams en Obama’s op huwelijk William en Kate?

  Britse media speculeren over gastenlijst koninklijk huwelijk

  Engeland zit niet stil tot aan hét huwelijk van 2011. Er wordt hevig gespeculeerd over de invulling van het huwelijk van prins William en Kate Middleton. Op 29 april 2011 zullen de twee voor het altaar staan in Westminster Abbey. Prins Harry zou de taak hebben gekregen om William's vrijgezellenfeest te organiseren. 'Harry wil een enorm evenement, dat voldoet aan de grootsheid die past bij een toekomstig koning. Dat betekent veel gasten en veel speciale gebeurtenissen. Het zullen een aantal grootse, luidruchtige dagen worden,' brieft een insider door aan The Sun. De broers zijn er nog niet over uit of het een kroegentocht door Engeland wordt of een party in het buitenland. 'De arme jongen zal niet weten wat hem overkomt,' voegt de insider nog toe.


  Engeland zit niet stil tot aan hét huwelijk van 2011. Er wordt hevig gespeculeerd over de invulling van het huwelijk van prins William en Kate Middleton. Op 29 april 2011 zullen de twee voor het altaar staan in Westminster Abbey.

  Prins Harry zou de taak hebben gekregen om William’s vrijgezellenfeest te organiseren. ‘Harry wil een enorm evenement, dat voldoet aan de grootsheid die past bij een toekomstig koning. Dat betekent veel gasten en veel speciale gebeurtenissen. Het zullen een aantal grootse, luidruchtige dagen worden,’ brieft een insider door aan The Sun. De broers zijn er nog niet over uit of het een kroegentocht door Engeland wordt of een party in het buitenland. ‘De arme jongen zal niet weten wat hem overkomt,’ voegt de insider nog toe.

  Aan Sir Elton John is in een radiointerview gevraagd of het aannemelijk is dat hij zou spelen op deze dag. Hij trad ook op tijdens de begrafenis van prinses Diana. ‘Het zou kunnen dat ik dan zal spelen,’ antwoordde hij, om er lachend aan toe te voegen: ‘waarschijnlijk buiten, als straatartiest.’ Zijn reactie is dan humoristisch bedoeld, veel aandacht krijgt zijn uitspraak wel. Britse journalisten geloven dat het waarschijnlijk is dat Elton John zal optreden tijdens de dienst, zeker gezien zijn nauwe banden met de Britse royals.

  Ook over de gastenlijst wordt gespeculeerd. Prins Harry zou Chelsy Davy uitnodigen, zijn ex-vriendin. Eerder dit jaar verbraken zij hun relatie. Het paar is echter altijd met elkaar in contact gebleven. William heeft al een uitnodiging toegezegd aan David en Victoria Beckham, zo zegt een bekende van voetballer Beckham. Prins William en David Beckham werden vrienden toen zij zich sterk maakten voor de Engelse race op het WK Voetbal in 2018. ‘David sms’te William zo snel hij het hoorde (over het huwelijk) en William vertelde hem dat er een uitnodiging onderweg was,’ vertelt een bron aan Sunday Mirror. Sir Paul McCartney, Barack en Michelle Obama zouden ook op de lijst staan.

  Buckingham Palace weigert in te gaan op de speculaties, maar wil wel graag toevoegen dat zelfs de celebrities die toegezegd zouden hebben gekregen, daar niet van uit moeten gaan. Er is namelijk nog niets vastgesteld.

  30 november 2010 - 13:34