×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Beatrix viert verjaardag met personeel

  Koningin hoeft geen paleis zoals de sultan van Brunei

  Beatrix viert verjaardag met personeel

  Koningin Beatrix heeft geen plannen om op haar 75ste verjaardag – donderdag 31 januari – groot uit te pakken. Ze zal het in intieme kring vieren. Daags na haar verjaardag geeft ze een feest voor personeel en oud-medewerkers. Dat heeft de koningin vrijdag verteld op de laatste dag van haar staatsbezoek aan Singapore. Ze kwam daar ook terug op het bezoek aan Brunei, waarover ze vertelde dat de rijkdom van de sultan haar niets deed. Met haar eigen paleis is ze meer dan tevreden.

  Vanwege de 75ste verjaardag van de koningin houdt Paleis Het Loo een tentoonstelling met kunstwerken van een verscheidenheid aan Nederlanders. Zij portretteerden de koningin elk op een eigen wijze. Het heeft Beatrix verbaasd dat zoveel mensen door haar geïnspireerd zijn geraakt. Ze noemde de expositie een aardig initiatief en gaat wellicht zelf ook nog eens een kijkje nemen.

  25 januari 2013 - 10:45