×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Beatrix terug naar school

  Koningin opent haar basisschool

  Koningin Beatrix opent vandaag het nieuwe scholencomplex van de Waldheim-mavo en Het Baarnsch Lyceum in Baarn. De koningin heeft een speciale band met Het Baarnsch Lyceum. Ze is oud-leerling van de school, net als haar zussen. In een aparte villa van de school kregen ze met geselecteerde medeleerlingen in kleine groepjes les.

  Haar zonen prins Willem-Alexander en prins Friso gingen ook naar Het Baarnsch Lyceum. Koningin Juliana opende de voormalige nieuwbouw in 1969.

  Leerlingen van beide scholen zullen ervoor zorgen dat de koningin tijdens de opening een levendig beeld krijgt van de identiteit en de cultuur van beide scholen. Zo kent de mavo onder meer sport- en theaterklassen

  25 oktober 2011 - 10:21