×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Beatrix terug naar school

  Koningin opent haar basisschool

  Koningin Beatrix opent vandaag het nieuwe scholencomplex van de Waldheim-mavo en Het Baarnsch Lyceum in Baarn. De koningin heeft een speciale band met Het Baarnsch Lyceum. Ze is oud-leerling van de school, net als haar zussen. In een aparte villa van de school kregen ze met geselecteerde medeleerlingen in kleine groepjes les.

  Haar zonen prins Willem-Alexander en prins Friso gingen ook naar Het Baarnsch Lyceum. Koningin Juliana opende de voormalige nieuwbouw in 1969.

  Leerlingen van beide scholen zullen ervoor zorgen dat de koningin tijdens de opening een levendig beeld krijgt van de identiteit en de cultuur van beide scholen. Zo kent de mavo onder meer sport- en theaterklassen

  25 oktober 2011 - 10:21