×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Beatrix, portret van een koningin’

  Televisieportret voorzien van commentaar Beatrix zelf

  Beatrix, portret van een koningin’

  Niemand minder dan koningin Beatrix zelf ‘levert commentaar’ bij de beelden in het tv-portret dat de NOS van haar maakt. Het programma Beatrix, portret van een koningin is op zondagavond 28 april op Nederland 1 te zien.

  De beelden worden ook van duiding voorzien door de koningin zelf. Daarvoor put de NOS uit alle tv-interviews die Beatrix de afgelopen decennia heeft gegeven, licht een woordvoerster van de omroep toe.

  Televisiebeelden van Beatrix vanaf haar geboorte vormen de basis van het portret. “Van weinigen zijn in Nederland zoveel beelden gemaakt. Of de koningin nu als staatshoofd, als moeder des vaderlands of als hoofd van de koninklijke familie aantreedt, bijna altijd waren en zijn er camera’s aanwezig”, kondigt de omroep aan.

  30 maart 2013 - 09:50