×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Beatrix opent nieuwe dagboekzaal Anne Frank

  Koningin Beatrix heeft woensdag de viering van het 50-jarig bestaan van het Anne Frank Huis bijgewoond. De bijeenkomst vond plaats in de Westerkerk in Amsterdam. Voorafgaand aan de viering in de Westerkerk heeft de Koningin de nieuwe dagboekzaal in het Anne Frank Huis geopend. Hier zijn voor het eerst alle dagboekpapieren van Anne Frank te bezichtigen.

  Het Anne Frank Huis is de plek waar Anne Frank tijdens de Tweede Wereldoorlog zat ondergedoken en waar zij haar dagboek schreef. Het museum opende op 3 mei 1960 haar deuren en ontvangt rond 1 miljoen bezoekers per jaar.

  Filmpje: http://www.youtube.com/koninklijkhuis

  29 april 2010 - 12:03