×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Beatrix op 5 mei weer aanwezig bij Bevrijdingsconcert

  Op Bevrijdingsdag voor het eerst naar buiten als prinses

  Beatrix op 5 mei weer aanwezig bij Bevrijdingsconcert

  Koningin Beatrix treedt op 5 mei voor het eerst weer naar buiten als prinses. Ze is dan samen met koning Willem-Alexander en koningin Máxima aanwezig bij het Bevrijdingsconcert op de Amstel in Amsterdam, schrijft De Telegraaf woensdag.

  Het is dan de eerste keer sinds de inhuldiging van haar zoon, op 30 april, dat Beatrix niet meer als koningin bij een officiële gelegenheid is. De avond voor Bevrijdingsdag, tijdens de Dodenherdenking op de Dam, is de prinses niet aanwezig. Willem-Alexander legt dan als kersverse koning de eerste krans. Máxima is daarbij ook aanwezig.

  10 april 2013 - 10:06