×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Beatrix op 5 mei weer aanwezig bij Bevrijdingsconcert

  Op Bevrijdingsdag voor het eerst naar buiten als prinses

  Beatrix op 5 mei weer aanwezig bij Bevrijdingsconcert

  Koningin Beatrix treedt op 5 mei voor het eerst weer naar buiten als prinses. Ze is dan samen met koning Willem-Alexander en koningin Máxima aanwezig bij het Bevrijdingsconcert op de Amstel in Amsterdam, schrijft De Telegraaf woensdag.

  Het is dan de eerste keer sinds de inhuldiging van haar zoon, op 30 april, dat Beatrix niet meer als koningin bij een officiële gelegenheid is. De avond voor Bevrijdingsdag, tijdens de Dodenherdenking op de Dam, is de prinses niet aanwezig. Willem-Alexander legt dan als kersverse koning de eerste krans. Máxima is daarbij ook aanwezig.

  10 april 2013 - 10:06