×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Beatrix ontvangt premier van Turkije op Huis ten Bosch

  Erdoğan voelde zich niet lekker genoeg voor bezoek aan de Keukenhof

  Beatrix ontvangt premier van Turkije op Huis ten Bosch

  Koningin Beatrix heeft donderdag bezoek gekregen van de Turkse minister-president Erdoğan en zijn vrouw. De vorstin ontving hen op Paleis Huis ten Bosch in Den Haag.

  Na het bezoek aan de koningin zal de Turkse premier ook een ontmoeting hebben met premier Mark Rutte. Eerder op de dag zei Erdoğan nog zijn bezoek aan de Keukenhof af omdat hij zich niet lekker voelde. Hij zou daar een privébezoek afleggen. Zijn bezoeken aan Beatrix en Rutte kunnen wel gewoon doorgaan.

  De Turkse premier is in Nederland op uitnodiging van premier Mark Rutte. Koningin Beatrix bezocht Turkije in juni en premier Mark Rutte in november. De Turkse president Gül heeft vorig jaar april een staatsbezoek aan Nederland gebracht.

  21 maart 2013 - 14:34