×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Voorbeeldfunctie

  Door Marc van der Linden

  Koning Willem-Alexander had de juiste toon in zijn toespraak over het coronavirus. ’Het meest getroffen zijn de mensen die ernstig ziek zijn en hun familie. Wij leven intens mee met de nabestaanden van de mensen die zijn overleden en met alle coronapatiënten, thuis of in een ziekenhuis. Wij denken aan u in deze moeilijke tijd….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Beatrix naar diamanten feest Elizabeth

  Maar... nu al commotie om feest op 18 mei

  Koningin Beatrix zal op 18 mei aanwezig zijn bij een speciale lunch op Windsor Castle ter gelegenheid van het Diamond Jubilee van koningin Elizabeth. De Rijksvoorlichtingsdienst heeft de aanwezigheid van onze koningin aan Royalty bevestigd. De lunch zou best eens de grootste samenkomst van gekroonde hoofden ooit kunnen zijn aangezien koning Elizabeth alle regerende monarchen ter wereld heeft uitgenodigd. 's Avonds worden de gasten ook nog door prins Charles getrakteerd op een groots banket in Buckingham Palace. Volgens berichten in de Engelse media zou zelfs de keizer van Japan overkomen voor feest. En naast de Europese koningen en koninginnen zouden ook de vorsten van diverse Arabische landen komen. Ook de koning van Bahrein is uitgenodigd en dat heeft in het Verenigd Koninkrijk tot commotie geleid. Koning Hamad van Bahrein heeft veel internationale kritiek gekregen voor de hardhandige wijze waarop hij tegenstanders van zijn regering onderdrukt. Bij rellen vielen al meer dan vijftig doden en duizenden mensen die tegen de koning demonstreerden werden gevangen genomen. Vorig jaar leidde de mogelijke komst van de kroomprins van Bahrein naar het huwelijk van Kate en William al tot zoveel kritiek, dat die afzag van de komst naar Londen. Of koning Hamad nu ook verstek zal laten gaan is de vraag.


  20 april 2012 - 16:04