×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Beatrix met hart en ziel’

  Nationaal Comité organiseert in september officieel bedankfeest in Rotterdam

  Beatrix met hart en ziel’

  Rotterdam is in september het middelpunt van de nationale bedankdag voor koningin Beatrix. Op initiatief van het Nationaal Comité Inhuldiging wordt er in de Maasstad een grote afscheidsbijeenkomst gehouden.

  ”Al spreken wij liever niet van een afscheidsbijeenkomst, maar van een dag om de majesteit dank te zeggen voor alles wat zij voor ons land heeft gedaan”, tekent het AD op uit de mond van Joop van den Ende, afgelopen weekend. Volgens de theaterproducent, die lid is van het comité, is dit evenement een passende manier om afscheid te nemen van Beatrix.

  Waarschijnlijk komt de dan afgetreden koningin in de tweede week van september naar Rotterdam. Het programma zal zich in ieder geval binnen en buiten afspelen. Voor de rest is er nog weinig bekend over het evenement. Een thema is er wel al. ”Dat zal zijn ‘Beatrix met hart en ziel’, omdat wij vinden dat dat de majesteit symboliseert”, zegt Van den Ende.

  8 april 2013 - 10:43