×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • De koninklijke familie wordt kleiner

  Door Marc van der Linden

  Er zijn altijd mensen die het raar vinden als niet de hele koninklijke familie komt opdraven bij een feest. Bij het feest voor de 75ste verjaardag van prinses Margriet ontbraken bijvoorbeeld de koning en de koningin en haar zus prinses Christina. Maar als mensen dan zeggen het raar te vinden, vraag ik me af hoe…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Beatrix in Oman

  Privébezoek domineert journaal Oman

  De Omaanse staatstelevisie maakte een uitgebreid verslag van het privébezoek van koningin Beatrix aan sultan Qaboos. Vier minuten lang werden er beelden uitgezonden als hoofditem van het journaal. De beelden waren grotendeels zonder commentaar. Bekijk hieronder hoe de Omaanse bevolking de komst van koningin Beatrix, kroonprins Willem-Alexander en prinses Máxima te zien kregen.


  8 maart 2011 - 22:34