×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Neerbuigend

  Door Marc van der Linden

  Bij de Nationale Feestdag in België zitten koning Filip en koningin Mathilde op een hoog podium terwijl de andere familieleden een stuk lager zaten. In Nederland zou zoiets absoluut niet meer kunnen. Stel je voor zeg, dat Willem-Alexander en Máxima op een verhoging gaan zitten terwijl de rest van de koninklijke familie lager zou zitten….

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Beatrix huldigt medaillewinnaars

  Hare Majesteit de Koningin en minister-president Jan-Peter Balkenende huldigen woensdag 3 maart de Nederlandse medaillewinnaars van de Olympische Spelen Vancouver 2010. De Koningin ontvangt de sporters op Paleis Huis ten Bosch. De minister-president ontvangt de winnaars in het Torentje en spreekt hen toe tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Ridderzaal in Den Haag.


  Het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en NOC*NSF verzorgen op deze dag het huldigingsprogramma voor de Olympische medaillewinnaars in Den Haag. Alle medaillewinnaars, hun coaches en begeleiders verzamelen zich in de ochtend bij de Ridderzaal waar de minister van VWS hen toespreekt. Vervolgens ontvangt Koningin Beatrix de medaillewinnaars op Paleis Huis ten Bosch. Daarna is er een officiële huldiging in de Ridderzaal waar onder andere de minister-president en de voorzitter van NOC*NSF, mevrouw Erica Terpstra de medaillewinnaars zullen toespreken.

  1 maart 2010 - 10:30