×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.
 • Staatsbezoek aan voormalig Nederlands-Indië

  Door Marc van der Linden

  De koning en koningin hebben hun staatsbezoek aan Indonesië er op zitten. Meteen na hun wintersportvakantie in Oostenrijk vertrekken ze naar het land dat ooit deel uitmaakte van het Koninkrijk der Nederlanden. We kunnen er genoeg over zeggen, maar Nederland is het voormalige NederlandsIndië veel verschuldigd. Het heeft ons land niet alleen rijker gemaakt, maar…

  Lees column
 • Meest gelezen

 • Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

 • Beatrix huldigt medaillewinnaars

  Hare Majesteit de Koningin en minister-president Jan-Peter Balkenende huldigen woensdag 3 maart de Nederlandse medaillewinnaars van de Olympische Spelen Vancouver 2010. De Koningin ontvangt de sporters op Paleis Huis ten Bosch. De minister-president ontvangt de winnaars in het Torentje en spreekt hen toe tijdens een feestelijke bijeenkomst in de Ridderzaal in Den Haag.


  Het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en NOC*NSF verzorgen op deze dag het huldigingsprogramma voor de Olympische medaillewinnaars in Den Haag. Alle medaillewinnaars, hun coaches en begeleiders verzamelen zich in de ochtend bij de Ridderzaal waar de minister van VWS hen toespreekt. Vervolgens ontvangt Koningin Beatrix de medaillewinnaars op Paleis Huis ten Bosch. Daarna is er een officiële huldiging in de Ridderzaal waar onder andere de minister-president en de voorzitter van NOC*NSF, mevrouw Erica Terpstra de medaillewinnaars zullen toespreken.

  1 maart 2010 - 10:30